divendres, 20 de maig del 2011

Centrals nuclears de món



·Centrals nuclears d'Espanya: Actualment Espanya compta amb vuit centrals nuclears, entre elles Santa Maria de Garoña, el desmantellament s'està decidint actualment. Les altres sets centrals són: Almaraz I i Almaraz II; Ascó I i Ascó II,Cofrents. Vandellòs I i Trillo. Anteriorment Espanya comptava també amb les centrals José Cabrera i Vandellòs I que ja han deixat de funcionar.

·Centrals nuclears de França: França compta amb 23 centrals nuclears i 59 reactors. Les principals plantes de França són la Central nuclear de l'Blayais, la Central nuclear de Chooz i la Central nuclear de Civaux.

·Centrals nuclears dels Estats Units: Estats Units compta amb 104 reactors nuclears i és actualment el país amb major quantitat de centrals nuclears. El llistat de les mateixes es pot veure a elles es pot veure a Centrals nuclears d'Amèrica Llatina: A Amèrica llatina hi ha diversos països amb centrals nuclears. Per exemple a Argentina podem trobar lescentrals de Atucha I i II i l'Embassament.

·A Mèxic es troba la planta Laguna Verde i al Brasil la Central Nuclear Almirante Álvaro Alberto.

·Centrals nuclears en altres punts d'Europa:
Regne Unit té 19 reactorsnuclears, Suècia 10, Suïssa 5 i Alemanya 17. Itàlia no té centrals nuclears . Alemanya s'ha compromès a tancar totes les seves centrals nuclears pera l'any 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada